Cap de setmana a Camprodon

Com que la setmana es presentava una mica mogudeta vam decidir marxar uns dies per esbargir-nos i no pensar en el que havia de venir. Un lloc tranquil, no gaire allunyat, i sobretot fresquet.
La zona de l'alta vall del Ter és el lloc ideal per anar. El paisatge és preciós i els pobles són molt acollidors: Camprodon, Llanars, Villalonga de Ter, Tregurà, Setcases...
Nosaltres ens vam estar en un camping situat a Villalonga de Ter, al costat mateix del riu Ter i molt a prop de l'estació d'esquí de Vallter 2000.



També vam pujar en telecadira a Vallter. La idea era anar fins al naixement del riu Ter però els núvols ens van començar a envoltar i en previsió de pluja vam preferir tornar a baixar ja que no anàvem prou preparats.





I no podia faltar la visita al pont de Camprodon i al seu casc antic. El "pont nou" que passa per damunt del riu Ter és imponent. Va ser construit entre el S. XII i XIII i reconstruit parcialment al S.XIV. És el monument més característic de la població i punt de trobada dels turistes. Nosaltres no podíem ser menys i ens hi vam acostar i també vam donar de menjar als ànecs.

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Per que no:)