Regals del tió

El Nadal és una època que m'encanta.
Tot i que de moment només hi ha un nen a la família i és el centre d'atenció de tothom, la nit de Nadal li toca a grans i petits fer cagar el tió. Cada any s'intenta que els regals, que són petits detalls, siguin especials però aquest any volia fer-los jo mateixa, almenys una part.
He aprofitat alguns dies de vacances per enllestir aquestes manualitats de costura però al final tot ha anat amb presses i casa nostra semblava un taller clandestí de costura.
El resultat final han estat tres manoples de cuina i un petit necesser. Em sembla que l'any vinent començaré al mes de juny a preparar el caga tió...




Els dissenys estan extrets del llibre "Santa's comming" de la Nancy Halvorsen. En el llibre hi ha nombroses idees per decorar la casa amb motius nadalencs. Jo vaig fer una adaptació dels dibuixos que més em van agradar. Les teles i els botons (els del ren són xulíssims!!) els vaig comprar a una botiga d'internet, mamaloghouse. La propietària és molt agradable i veient que ens apropavem a les festes nadalenques em va enviar el paquet per correu certificat amb una postaleta de Nadal!
El necesser és el mateix que ja havia fet, un model del llibre Tildas Hus però amb unes teles diferents.


Al final em sembla que tothom va quedar content.

1 comentarios:

Laura dijo...

A mi em va encantar el neceser!!! T'ho agraeixo molt! i em vaig quedar amb les ganes d'una manopla també!! jejeej!! que abusica!! com en golum del Senyor dels Anells: "mi tesoro..."
Petonets!