Pitets per a bebè

L'any passat vaig fer aquests dos pitets com a regal de naixement per al bebè d'una amiga. A mí em sembla que van quedar prou bufons, potser fins i tot massa per a deixar que es taquin amb restes de papilla o llet. ;)



Menú nadalenc 2009 (un mes després)

Com és tradició, la Nit de Nadal celebrem el cagatió i el sopar a casa nostra. Cada any intentem innovar en algun plat, mentre ens assegurem l'èxit amb alguns dels nostres clàssics. Aquest any hem provat dos nous aperitius i ens hem atrevit amb el tradicional pollastre farcit de Nadal. Crec que al final a tothom li va agradar perquè no van deixar res al plat. Del que sí ens ha sobrat molt és pollastre però és que era un tros d'animal de 5 kg!

Us detallo el menú:
Entrants:
Cloïsses a la vasca
Musclos a la catalana
Saltejat de salsitxes, bolets, botifarra negra i navalles
Llagostins al forn
Patés variats
Embotits i croquetes (per als qui no els agrada la resta; nens i convidats "infantils";))





És una llàstima que no vam pensar a fer les fotos fins que ja gairebé no quedava res!
Segon plat:
Pollastre farcit de Nadal amb prunes i pinyons i salsa dolça de poma

Davantal infantil


Aquest és un davantal que he fet per al meu fill, ja que sempre em diu que els meus no li van bé. Està fet totalment al seu gust, el color vermell és el seu preferit i el dibuix de les pomes el va triar després de proposar-li nombroses alternatives.

En aquesta ocasió no he utilitzat cap patró, tot i que per internet se'n poden trobar alguns, ja que no té gaire dificultat.
El que sí he trobat i que de ben segur provaré de fer és el barret de xef. Segur que li va perfecte per arrebossar els talls de llom que és la seva especialitat. ;)

Els meus regals

Els regals d'aquest any m'han fet molta il.lusió!!
El Kit Santa with Drum de Tilda i el llibre Sew & Stow amb moltes idees senzilletes.

I el premi gros ..... una panificadora! Ja hem tastat el primer pa de xapata i estava molt bé. Seguirem practicant amb altres receptes.
I encara queden els reis, avui s'ha d'anar a dormir ben aviat!!!

Detalls de Nadal

Des de fa uns anys és costum a la nostra família fer un petit detall per decorar la taula dels àpats nadalencs. És un petit record que després cadascú s'endú a casa. La botiga casa, mai millor dit, ens ha servit d'inspiració en moltes ocasions però ja que aquest any m'ha entrat el cuc de fer les coses jo mateixa, això no podia ser menys.

En aquesta ocasió fa un temps vaig veure unes fotos al flickr del blog Patchwork Pottery i em vaig decidir a utilitzar la idea. Aquesta noia fa unes cosetes precioses i em va semblar que uns saquets de lavanda podien ser un bon detallet. En vaig fer dos models però al final els que més em van agradar són els de teles de colors fets amb retalls. Es tracta d'uns sachets en forma de bosses de tè per perfumar els armaris amb lavanda a dins.Aquí us deixo les fotos.