Menú nadalenc 2009 (un mes després)

Com és tradició, la Nit de Nadal celebrem el cagatió i el sopar a casa nostra. Cada any intentem innovar en algun plat, mentre ens assegurem l'èxit amb alguns dels nostres clàssics. Aquest any hem provat dos nous aperitius i ens hem atrevit amb el tradicional pollastre farcit de Nadal. Crec que al final a tothom li va agradar perquè no van deixar res al plat. Del que sí ens ha sobrat molt és pollastre però és que era un tros d'animal de 5 kg!

Us detallo el menú:
Entrants:
Cloïsses a la vasca
Musclos a la catalana
Saltejat de salsitxes, bolets, botifarra negra i navalles
Llagostins al forn
Patés variats
Embotits i croquetes (per als qui no els agrada la resta; nens i convidats "infantils";))





És una llàstima que no vam pensar a fer les fotos fins que ja gairebé no quedava res!
Segon plat:
Pollastre farcit de Nadal amb prunes i pinyons i salsa dolça de poma

0 comentarios: