Cap de setmana rodó

Aquest cap de setmana no hem parat de fer activitats però el millor de tot és que ens ho hem passat genial, nosaltres i el nen. Crec que necessitarem un altre dia de festa per recuperar-nos!! Aquesta ha estat la nostra agenda.
Divendres: Salts als llits elàstics
Dissabte: Taller de joc lliure al Gira-sol
Diumenge: Piscina

I per rematar... berenar de xocolata desfeta, ummmm.

Aquesta és la web de la Marta Graugés que ens va fer de guia en les dues horetes que vam estar al seu taller de Sant Gregori. Hi havia nens de totes les edats, potser el més gran era el nostre... Estava super emocionat, tot li feia gràcia, corria per aquí per allà, ens mirava i se'n reia. Vam pujar al gronxador, pujar i baixar escales, saltar a les colxonetes, disfressar-se, jugar amb el blat, al castell de cartró, pujar a les espatlleres... un no parar. La veritat és que repetirem l'experiència.

Diumenge: Piscina. Es la primera vegada que anàvem a la piscina i no sabíem massa bé si estaríem deu minuts o una hora. Al final ha estat una hora i perque s'estava fent tard que sino ell s'hi hagués quedat més. Quina gràcia veure'l amb el gorret posat... i corrent d'un costat a l'altre. Fins i tot ha volgut capbussar-se, i això que a la dutxa no li agrada gaire que li caigui aigua als ulls!!

Tot plegat un cap de setmana rodó.

1 comentarios:

Laura dijo...

Hola noe! A veure si poses les fotos de les magdalenes tant super bones que vam fer! que som unes artistes!!