Octubre mogut

Aquest passat mes d'octubre ha estat molt mogudet. Hem fet tres sortides de cap de setmana, dos d'elles regals de casament dels amics i família.

3-4 d'octubre: Destí Granada.

Una ciutat preciosa en la que destaca, com no, l'Alhambra (làmpara com deia el meu fill, ;) ...). Amb l'excepció de Londres mai havíem fet turisme de ciutat i la veritat és que em va encantar. L'hotel estava molt ben situat al centre comercial i molt a prop de tota la zona de bars on es serveixen tapes boníssimes.

Hi ha molts monuments interessants però entre tots ells em quedo amb l'Alhambra, encara que sigui el més típic. L'entorn i la seva situació són deliciosos, envoltats de boscos i de carrers serpentejants però un cop entres es respira un aire de pau i tranquilitat... Les visites a l'Alhambra estan planificades i cal comprar l'entrada respectant l'horari assignat però tot i així val la pena.
L'Alhambra és un palau i una fortalesa, nosaltres vam preferir visitar només els palaus nazaríes, els jardins i el generalife i amb això ja vam passar tot el matí.


Les sales i els jardins dels palaus estan decorades amb estuc, alicatats i arabescos amb una perfecció inigualable.

Al pati dels lleons encara estaven restaurant la font així que ens vam quedar sense gaudir d'un dels racons més coneguts del palau.
Des d'alguns dels finestrals es pot veure el barri de l'Albaicín amb les seves casetes blanques enfilades a la muntanya.


Als jardins del Generalife ens ho vam passar d'allò més bé, jugant entre el laberint de plantes i arbres que amaguen racons i flors de gran bellesa.


I, per acabar, ens vam trobar amb la festa de lactància materna organitzada per l'Associació mamilactancia de Granada.

1 comentarios:

Laura dijo...

Ohhhhh!! ha quedat xulissim el blog!! jo en vull un així de guapo!!!
Petonets!